Back to Question Center
0

Små virksomhedsejere har rigeligt at sige om dagens hot topics

1 answers:
.
.
.
. comprar un dominio peru.49145299145299143,0.58270676691729328&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725910000000" alt="Small Business Owners on Todays Hot Topics">

om adgang til kapital og sundhedspleje

.

Små virksomhedsejere har altid meget at sige. Det var rigtigt at sige, de sagde ganske lidt omkring denne tid sidste år - og har været åbenlyse i år siden. Â Faktisk var det i løbet af sidste års rådhus, der slog off Small Business Week, at SBA-administrator Karen Mills meddelte, at det foregående år havde været en rekord for SBA, som havde garanteret 30 milliarder dollar i lån til små virksomheder.
Selv om dette var en stor forbedring i flere år tidligere, var små virksomheder vokale om det fortsatte lidende som følge af den økonomiske afmatning. Deres nr. 1 bekymring var â € "og er â €" adgang til kapital . Ikke alene det, har små virksomhedsejere været adamant at de som en gruppe skal uddannes om adgang til kapital - både for at forstå, hvad et stort ansvar at få et lille erhvervslån er og også at lære mere om. hvor man finder pålidelige steder til yderligere finansiering.

Den anden store bekymring er heller ikke mindsket i sin intensitet: finansiering af medarbejderhelsetjenesten. Virkningerne af den overkommelige sundhedslov om små virksomheder er stadig stort set ukendte, selv om det ser ud til, at alle har en mening om, hvordan det hele kan spille ud. I det mindste er sundhedsvæsenet fortsat en kilde til økonomisk stress for virksomhedsejere, men det kan også være en forstyrrende, tillidsskabende faktor for medarbejderne, hvilket gør alle nervøse.

.

om økonomisk genopretning

.

MarketWatch rapporterer, at nye data lige fra PNC Financial Services Group Inc. indikerer en fortsat forsigtig optimisme blandt småfirmaer . PNC-dataene viste en stigning i små virksomheder optimisme som relateret til salg, overskud og boligpriser. Samtidig angav mange deltagere, at de ville forsinke ansættelse, sandsynligvis ikke forfølge et lån eller en kreditkreds og var usandsynligt at bruge på kapitalinvesteringer. Selv med optimisme har opsvinget været for langsomt for de fleste, især små virksomheder, der er stærkt afhængige af forbrugernes udgifter og / eller andre små virksomheder til salg.

.

på sociale medier

.

Små virksomhedsejere er også uenige om sociale medier . Wall Street Journal. com rapporterede tidligere i år, at seks ud af 10 små virksomheder ejer sociale medier værktøjer er værdifulde for deres virksomheders vækst. LinkedIn førte pakken (næsten 40 procent plukket det);. YouTube og Facebook fulgte. Det er de gode nyheder. Den sociale medier nedadrettede for små virksomheder er tilsyneladende Twitter, som netop ikke har imponeret mange virksomhedsejere som en fantastisk måde at nå frem til kunderne med sin 140 tegn beskedformat. Twitter siger, at det lige er begyndt at retten til små virksomheder og har øget indsatsen for at demonstrere Twitters værdi for dem.

.

om politiske årsager

.

I mellemtiden ville ingen blive overrasket over at lære, at tusinder af små virksomheder ejer tid til at deltage i den politiske proces og stemme deres meninger til lovgivere. For eksempel thinkprogress. com rapporterede i februar, at en koalition af grupper, der repræsenterer over 150.000 amerikanske virksomheder og $ 9. 5 billioner i kollektive aktiver underskrev et brev, der priste præsident Obama for hans stærke holdning til klimapolitikken.

Et andet eksempel (en af ​​mange): Små virksomhedsejere skubbet hårdt mod handelskammeret og andre, som de siger gør ikke repræsenterer dem ved at være anti-. skatter. Igen rejste de deres stemmer gennem et fælles brev, der understøtter skattestrategier for at øge indtægterne. Disse virksomhedsejere vil have nedskæringer stoppet inden for uddannelse, sundhedspleje og infrastruktur - alle områder, der er afgørende for at opbygge en stærk økonomi. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter !.

.
.

April 16, 2018