Back to Question Center
0

Hvordan Capital Gains Tax Works

1 answers:
.
.
.
- програмирования телефонов. How Capital Gains Tax Works

"Kapitalgevinster skat" ??. er et af disse vilkår kastet rundt ved kabel nyheder taler hoveder, som du er ganske sikker på er vigtig, men har ingen anelse hvad det betyder. Det lyder som et af disse vilkår, som du ikke behøver at bekymre dig om, medmindre du har hedgefondsinvesteringer. Men manglende forståelse af kapitalgevinstskat kan ikke kun få alvorlige konsekvenser for din virksomhed, det kan også påvirke dine personlige skatter. Og tro det eller ej, de er meget nemmere at finde ud af, end du måske har gættet.

.

Hvad er en kapitalgevinstskat?

.

Kort sagt, kapitalgevinstskat er en afgift på et aktiv, du sælger for mere end hvad du har betalt. Dette aktiv kan være næsten alt: investeringer, ejendom, smykker, tungt udstyr, samlerobjekter, autograferede Bruce Springsteen guitarer. Hvis du købte den til en pris og solgte den til en højere, betaler du skat på forskellen.

.

"Men jeg er i detail!". du siger. "Min forretning er baseret på at sælge ting til mere end jeg har betalt for det. Skal jeg blive beskattet to gange? "

.

Fret ikke, detailhandler lille virksomhedsejer. Kapitalgevinster gælder kun for aktiver, ikke opgørelse. Så medens ethvert overskud udbetalt varer købt og solgt, vil det stadig blive beskattet som erhvervsindkomst, beskattes det ikke som kapitalgevinster.

.

Men hvis din restaurant købte en fancy pizzaovn fra Italien for to år siden for $ 1.400 og solgte den i år for $ 1.700, skal du betale skat på $ 300 forskellen. Eller hvis din virksomhed købte et stykke jord til en mulig ekspansion, solgte den det til fortjeneste, før du udvidede, overskuddet beskattes som kapitalgevinster.

.

"Basen" ??. â € "eller prisen du beregner et element, der har kostet dig, når du køber â €" inkluderer ikke kun købsprisen, men også skat, levering eller installationsgebyrer. Tal med din revisor for at forsøge at maksimere tallet.

.

Hvor meget er kapitalgevinstskat?

.

Kapitalgevinstskat opdeles i to kategorier: Kortsigtet og langt sigt.

.
  • Kortfristede kapitalgevinster er aktiver, du køber og sælger inden for et år.
  • .
  • Langsigtede kapitalgevinster er alt hvad du køber og sælger efter at have holdt i over et år.
  • .

Skattesatsen på kortfristede kapitalgevinster varierer fra 10-35% afhængigt af, hvor meget gevinsten er. Langsigtede kapitalgevinster beskattes hovedsagelig til 15%. Undtagelsen fra denne regel, interessant nok, er samlerobjekter, der beskattes til 28%. Så uanset hvor længe du har haft den Springsteen guitar, betaler du en fjerdedel af overskuddet til Uncle Sam.

.

Langsigtede kapitalgevinster beskattes også kun for det år, hvor de sælges. Så hvis det nærmer sig slutningen af ​​skatteåret, og du tror ikke, du kan tage kapitalgevinsten skat ramt på en stor vare, kan det være værd at forsinke salget indtil det nye år at anvende skatten derefter.

.

Ligesom med erhvervsindkomst vil små virksomhedsejere også blive beskattet for kapitalgevinster på deres individuelle indkomstskatter. Mere dobbeltbeskatning sjovt!. Den eneste måde omkring dette er at klassificere dig selv som et S-selskab, som har en række andre skattemæssige konsekvenser, men i det mindste kan holde dig i at betale dobbelt på din kapitalgevinster.

.

Hvad hvis jeg sælger aktiver ved et tab?

.

Gambling tab kan fratrækkes på dine skatter mod gambling vinder - og det kan også tab af kapital. Så hvis den pizza ovn ender med at sætte op for $ 1000, efter at du har betalt $ 1400, kan du trække det 400 dollar tab mod eventuelle gevinster. Det er derfor mange små virksomheder forsøger at sælge nogle aktiver med tab for at få deres nettovinster op til nul.

.

Å

.

Som for de fleste skatter er reglerne for kapitalgevinster og personlige kapitalgevinster forskellige. Men som abstrakt et udtryk som det kan synes, når du hører det på tv, er kapitalgevinstskat for det meste ret simpelt. Alligevel altid rådgive med din revisor , forklar dine gevinster, og denne del af dine skatter bliver meget nemmere end du troede.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
.
April 16, 2018