Back to Question Center
0

Sådan opretholder du din corporate kultur, når franchising

1 answers:
.
.
- arçelik servis bayrampaşa kocatepe.
. Corporate Culture Franchising

"Du kan lære nogen stort set alting, men du kan ikke lære ham at være en dunkel. â € ??

.

Dette siger Nedal Ahmad, grundlægger af Miami-baserede Pincho Factory , er den vigtigste ting at huske, når franchiserer en virksomhed .

.

Fordi, mens du lærer en potentiel franchisetager, hvordan man laver din burger, bare er et spørgsmål om uddannelse, er duplikering af din virksomhedskultur en meget større udfordring. Selv om slutproduktet er på point, vil en off-brand-kultur være åbenlyst for kunderne, og franchisetagere vil være mere tilbøjelige til at mislykkes.

.

Så hvordan dupliserer man deres virksomhedskultur, når de overfører ansvaret til nogen uden for din organisation?. Det hele starter med at finde de rigtige mennesker.

.

Donâ € ™ t være i skynd dig for et franchisegebyr

.

Du kan ikke være så begejstret for, at nogen ønsker at franchise din virksomhed, at du vil acceptere bare nogen. I det lange løb er det den hurtigste måde at franchisere en katastrofe på. Så omhyggeligt udvalg af franchisetagere er det afgørende første skridt.

.

For eksempel, når Ahmad Pincho Factory - en Miami-casual spot, der specialiserer sig i grillet kød og hamburgere - vandt South Beach Wine and Food Festival's Amstel Light Burger Bash sidste år,. Ahmed fik over 400 anmodninger om franchise, hvor han slog ud som Bobby Flay. Han har kun ydet seks restaurant franchises .

.

â € œFirst, vi leder efter en personlighed â € ??. Ahmad siger. â € œVi ser efter mennesker, der er fremadtænkende og har samme lidenskab for mad og service som vi gør. Vi har også lanceret sundhedsmæssige fordele for vores medarbejdere, vi mente, at det var noget, der var en vigtig del af tilbageholdelsen, og hvis en franchisetager ikke er enig i det, er de ude. â € ??

.

Omhyggeligt at vælge dine franchisetagere vil ikke sænke din vækst overhovedet;. hvis det er noget, vil det fremskynde det, når franchise-byggeprocessen går mere glat med de rigtige mennesker på plads.

.

Træn til din kultur

.

Åbning af en franchise handler om meget mere end at sende nogen til at vise, hvor meget saus at lægge på en pizza. Det handler om at deltage i ansættelse af medarbejdere og sikre, at de personer, som din franchisetager bringer på, passer til din virksomhedskultur.

.

Er det tidskrævende?. Selvfølgelig er det, men hvem der nogensinde har franchiset deres forretning, vil fortælle dig at være en franchisegiver, er ikke bare at underskrive en kontrakt og lade royaltiesne rulle ind. Â Og at deltage i medarbejderudvælgelse og træning er en stor del af. duplikere din succes andetsteds.

.

â € œOur direktør for uddannelse er stærkt involveret i at sætte besætningen sammen â € ??. Ahmad sagde. "Så vi træner personale og får en fornemmelse for, hvem vi gør forretninger i god tid. Men vi sætter også pres på partneren og forklarer, at dette er hvem vi startede med, og vi forventer, at du opretholder denne type leje. â € ??

.

Monitor Franchises Online og Personlig

.

Der var tid, ikke så længe siden, da man for at se om en franchisetager gav det serviceniveau, du havde forventet, skulle du starte dyre undersøgelser og / eller vente på P / L-rapporter. Men i en alder af sociale medier og online anmeldelser kan du foretage ændringer meget tidligere.

.

Opret separate sociale medier konti til dine franchisetagere og overvåge, hvad folk siger om dem, og gør det samme med online review sites. I starten skal du være ekstra opmærksom på at se, hvilke områder der skal tilpasses, før de bliver alvorlige problemer. Du kan være mere proaktiv i dine rettelser end reaktive.

.

Overvåg også franchisetagers virksomhedstemme online og sørg for, at den passer til, hvad du gør. Hvis det ikke er muligt, kan du rette det hurtigt. Ahmad siger, at Pincho Factory også har en 300-punkts inspektion, som hans team går igennem for at sikre, at der ikke er forskel på en franchiseplacering og en corporate-virksomhed. Og lige så ofte vil han lægge sine egne butikker under samme undersøgelse.

.

Forbinde sig til Franchise-ejere

.

"En af de største misforståelser (om franchising) er, at nogen andre skal gøre arbejdet for dig, â € ??. sagde Ahmad. "Det er lige så meget arbejde, hvis ikke mere, at have en franchisebutik mod din egen. â € ??

.

Det betyder, at du ikke kun skal sørge for, at de rigtige mennesker kører dine franchiser, du skal dukke op og lade dine partnere vide, at du bryr dig. Fordi du på et eller andet tidspunkt satte i samme sved og forværring, er hver medarbejder på din franchise, og hvis de ved, er der en administrerende direktør, der kan empati det, bygger medarbejdernes loyalitet.

.

Kultur handler også meget om at lytte til, hvad folk på frontlinjen siger, da de ellers vil have en bedre fornemmelse for, hvordan ledelsen opfører sig, end du vil.

.

"Vi giver besætningerne en stemme til at kommunikere anonymt til os, â € ??. siger Ahmad. â € œWe har en backend hjemmeside hvor folk kan fortælle os uden frygt for repercussion. â € ??

.

Endelig, Lad bare gå â € |

.

En vis grad af mikromanagement er nødvendig for at skabe en succesfuld franchise. Men på et tidspunkt må du stole på, at du har de rette folk på plads og lad dem træffe deres egne beslutninger. Hvis du har gjort din rolle ved at vælge gode partnere, hjalp dem med at få det bedste personale og har procedurer til at overvåge virksomhedskulturen, burde du aldrig have et problem. Og bestemt ikke have nogen, du skal lære, for ikke at være en rykke.

.
.
April 16, 2018