Back to Question Center
0

Sådan motiverer du dine tusindårige medarbejdere

1 answers:
.
.
.
. consulting it companies.png?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575731430000000" alt="How to Motivate Your Millennial Employees">

Børn i disse dage.

Med deres Instagram og deres Snapchat og deres Dick Tracy Apple ure. Hvem forstår dem mere?. Du giver dem et løft, og de slår det ned til at arbejde hjemmefra. Du giver dem en god anmeldelse, og de spørger hvorfor du ikke sagde noget før.

Det er næsten lige så frustrerende som et forhold. Næsten.

Sagen er årtusinder - defineret mere eller mindre som de, der er født mellem 1980 og 2000 - vil udgøre 75% af arbejdsstyrken inden 2025. Og hvis du ikke kan motivere. tusindårige arbejder for din virksomhed, kan du miste dem hurtigt. Så hvordan holder du disse job-hoppende børn i folden?. Her er et par måder at motivere de tusindårige medarbejdere, du ansætter til din lille virksomhed .

Millennials, mere end tidligere generationer, værdsætter deres bidrag til overordnet succes. De vil ikke reagere godt, hvis de bare sidder fast i et hjørne og fortalte at arbejde på noget. Millennials stræber snarere mod at se, hvad virksomhedens overordnede mission er, og hvordan de passer ind i den.

I en lille virksomhed bør det være relativt nemt at holde dine tusindårige medarbejdere informeret, da du ikke har det mange forskellige afdelinger, du skal forklare. Men du kan stadig hjælpe processen ved at oprette et arbejdsområde uden hytter, hvor medarbejdere kan se og høre, hvad alle andre gør. Kommunikere dine overordnede virksomhedsmål og være gennemsigtige vil gå langt i retning af at vise årtusinder , som du forstår og respekterer deres behov.

Husk den store recession?. Ja, det sluttede som i sidste uge. De fleste årtusinder husker recessionen godt, især de, der kom ud af skolen for kun at finde få jobmuligheder.

Siden deres første erfaringer med job var typisk dem, der betalte meget dårligt, bruges tusindårsvis til alternative former for motivation. Generelt er pengene bare ikke den drivende motivator til dem, at det var for tidligere generationer.

At tilbyde ting som gratis frokoster eller renseri eller transitkort giver mulighed for at bygge bro over denne kløft. Tilfældig time-off eller virksomheds frynsegoder er en anden. Du kan blive så kreativ som du vil med dette og som en lille virksomhed virker dette virkelig til din fordel. Når du konkurrerer med virksomheder med flere penge, er du ikke i næsten den ulempe, du var for mange år siden, når det gælder om at holde tusindårige medarbejdere glade.

Mange tech startups har tilbudt aktieoptioner til nye tusindårige medarbejdere også, som kan fungere for dig, hvis det er noget, som din virksomhed anser for at være et aktiv undervejs.

Dette er â € œverybodyâ € ™ s en vinderâ € ??. generation. Det er også generationen, der sætter sit selvværd på hvor mange â € œlikesâ € ??. et billede kommer inden for en første halv time på Instagram. Så hvis du ikke er effektiv â € œlikingâ € ??. hvad de gør på arbejde, kan de bare slette det, de gjorde, og ikke gøre noget arbejde i de næste to dage.

Det er selvfølgelig et ekstremt tunge-i-kind-eksempel, men det er meningen, at årtusinder er motiveret af hyppige, fortjente ros. Dette er en anden stor fordel for små virksomheder, fordi det virkelig ikke koster dig noget for at få dine medarbejdere til at blive værdsat og arbejde hårdere til gengæld. Og mens mange af os bliver ramt af den daglige hovedpine, der driver en lille virksomhed, er det vigtigt at tage tid til at anerkende godt arbejde.

Og som cheesy som du måske tror det kan være, er hyppige kampagner også store motivatorer til årtusinder, der ser en simpel titel og ansvar øges som en stor markør for succes. Det behøver ikke nødvendigvis at medtage flere penge, bare mere anerkendelse af, at de kan klare jobbet. Og intet tillader en person at vise sin kreativitet mere end et stort projekt af eget design.

Mens du får de daglige opgaver, der er udført, er afgørende for at holde din virksomhed i gang, kan du motivere dine yngre medarbejdere ved at give dem tid til at arbejde på et større projekt, de skabte. Dette vil hjælpe dig, da det måske løser et problem på en måde du aldrig har troet. Og hjælper dem, da det giver dem en følelse af stort bidrag til den overordnede mission.

Selvom de er store på gruppemål, er gruppearbejde og kommunale tabeller tusindårige også den mest individualistiske generation nogensinde. Nogle kan sige â € œspoiledâ €, men det er unøjagtigt: Millennials blev rejst af forældre, der bad om deres input på beslutninger, og disciplinerede ikke alle de samme. Så tæppe regler vil ikke flyve med årtusinder.

Tidspunktet for klokkeslættet er forbi. Takket være internettet kan årtusinder arbejde fra hvor som helst, næsten når som helst. Og hvis du ejer en virksomhed, der ikke kræver øjeblikkelig tilstedeværelse, kan dine tusindårige medarbejdere forvente at kunne arbejde hjemmefra.

På samme måde går den traditionelle 9-til-6-skema også ved vejen. Mens ældre medarbejdere kan blive fornærmet, hvis du kalder dem efter "business hours", kan tusindårsvis vælge at tage et par timer ud midt på dagen for at gå til stranden og derefter arbejde indtil kl. 22.00.

Uanset hvem du ansætter, motiverende medarbejdere er en konstant udfordring for små virksomheder. Men foruden at tænke på race, køn, kulturelle og religiøse forskelle, skal du altid tage højde for alderen. Hvad du vil, vil ikke altid være, hvad dine medarbejdere ønsker, og i betragtning af disse ting kan du tjene de mest eftertragtede titler: Cool Boss.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
.
April 16, 2018