Back to Question Center
0

Ti fælles Restaurantproblemer, og hvordan man retter dem

1 answers:
.
.
.
. kosten einer app entwicklung.46846846846846846,0.576&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734350000000" alt="Ten Common Restaurant Problems How Fix Them">

Du skal være et par øl kort en seks pakke for at åbne en restaurant. Det er stressende, det er støjende, du er afhængig af folk, der er yderst ufravigelige, og dine chancer for succes er ikke ligefrem gode. Det er en øvelse i tålmodighed, og de fleste restaurantsejere vil sige, at de føler, at hele deres tid er brugt til at slukke brande. Nogle gange bogstaveligt talt.

.

Men du er ikke alene, belejret restaurant ejer. Mange af dine problemer deles af andre restauratører. Og mange af dem kan repareres. Her er ti almindelige problemer, restauranter står overfor, og hvordan man retter dem.

.

Problem 1: Dwindling Capital

.

Åbning af en restaurant er ikke et billigt forslag, og selv efter at du har budgettet til dine startkostnader, kan du muligvis ikke starte operationer, så snart du havde håbet. Eller kunderne kan være langsomme at gå gennem døren. Du havde nok penge til at komme i gang, men nu er der intet tilbage, og din restaurant er ikke taget væk endnu.

.

Løsningen: For det første skal du sørge for at have nok penge til at fungere i mindst et år uden at vinde. Og få lidt ekstra for uforudsete katastrofer. Hvis du budgetter for dette i din forretningsplan, vil potentielle investorer ikke blive bange af. I stedet vil de tro at du er realistisk og ansvarlig.

.

Problem 2: Differentierer dig selv

.

Det ser ud til, at hver ny restaurant er en kombination af New American, Farm-to-Table, Global Fusion-køkken. Hvilket betyder absolut ingenting, og det kommer ikke til at lokke diners til at komme til dit sted i stedet for en lignende i nærheden. Konkurrence på restauranter er hård, og hvis du ikke har en niche, har du ikke fejlet før du startede.

.

Løsningen: Se på det lokale marked og se, hvor du kan levere noget, som konkurrencen ikke gør. Måske er det en visning. Måske er det et gimmicky tema. Måske er det en slags køkken, som ingen anden restaurant serverer. Men du skal kunne svare på spørgsmålet â € œHvordan er du unik? Â € ??. ellers bliver du sunket.

.

Problem 3: Menuen

.

Du har masser af gode ideer, og du elsker dem alle, så du har kastet dem på menuen. Nu er dine billetider astronomiske, fordi kokke ikke kan lave ting sammen, din prisfastsættelse er overalt, og gæsterne har svært ved at fastslå, hvad nøjagtigt det er din restaurant gør.

.

Løsningen: Find en håndfuld ting, og gør dem rigtig godt. Lad ostekagefabrikken have en menu der er længere end nogle kemi lærebøger. Youâ € ™ ll sætte dig selv adskilt ved at have en eller to signatur retter ingen kan finde andre steder. Og i processen sparer du på kostpris, gør dit køkken mere effektivt og giver din restaurant en stor identitet.

.

Problem 4: Ansættelse af det rigtige personale

.

Mellem udvikling af menuen, design af restauranten, håndtering af økonomien og den episke odyssey, der får bytilladelser, er ansættelsespersonalet faldet ved vejen. Du forsøger at screene for de rigtige mennesker, men i sidste ende slutter du med at ansætte den, der viste sig i tide og lugtede ikke som bourbon. Din tjeneste er ikke hvor du vil have det, men det tager tid at finde de bedste mennesker, der ikke passer til din tidsplan.

.

Løsningen: Der er mange måder at sikre, at du ansætter og træner det rigtige personale , men hvis du ikke har tid til at være så omhyggelig. , leje ledere, der gør. Når du interviewer ledere, skal du kigge efter dem, der ved, hvordan man kan få øje på gode servere og vise nogle ansættelsesforhold. Dine servere er en svingdør, og hver uge spekulerer du på, om du vil kunne udfylde lørdag aftenens tidsplan.

.

Løsningen: Gør din restaurant et sted, hvor folk rent faktisk vil arbejde. Donâ € ™ t behandle dit personale som tjenere, hellere lytte til deres bekymringer, indarbejde deres ideer og investere tid og penge i teambygning. Og hvis du har standout servere, gør hvad du kan for at gøre dem glade, så de ikke hopper skib til den næste varme restaurant.

.

Problem 6: At behage fattige medarbejdere

.

Ansættelse er blevet så svært og tidskrævende, at du er tvunget til at holde på dårlige medarbejdere eller risikere at være short-staffed. Deres holdninger påvirker ikke kun resten af ​​dit personale, men bliver tydelige for gæsterne.

.

Løsningen: Invester lidt tid i at hjælpe dem med at forbedre sig. Bed om årsagen til deres holdning, eller find ud af, hvad de har brug for for at gøre deres arbejde bedre - og gør dit bedste for at imødekomme det. Forbedring af en eksisterende medarbejder koster langt mindre tid og penge end at ansætte en ny. Men samtidig kan du begynde at ansætte nogle flere medarbejdere, hvis de "improvements". donâ € ™ t træne ud.

.

Problem 7: Marketing

.

Du har god mad. Din service er på punkt. Du har gode anmeldelser online. Men stadig er folk ikke kommet for at komme ind. Ikke nok folk ved om din restaurant, og du skal markedsføre det bedre.

.

Løsningen: For det første bør du have opbygget en marketingplan i din forretningsplan, komplet med sociale medier og traditionelle medierne. Hvis det ikke virker, kan du måske se på at ansætte en socialmediaspecialist eller et PR-firma for at hjælpe dig med forfremmelse. Hvis det ikke er i dit budget, skal du lokke lokale sociale medier til madindflydende som bloggere, journalister og instagrammer og invitere dem til at prøve stedet.

.

Problemer 8: Pengestrøm

.

Din restaurant virker travlt, folk kan lide det, du briner i masser af penge, men på en eller anden måde springer du stadig kontrol i slutningen af ​​måneden. Odds har du et cash flow problem.

.

Løsningen: Fastgørelse cash flow er aldrig simpel. Du skal forstå årsagen til at finde den bedste løsning. Hvis du har mistanke om, at du har et kontantstrømsproblem, skal du klikke på her for detaljerede løsninger.

.

Problemer 9: Balancering af bøgerne

.

Du er uger bag på dine bøger, og ikke helt sikker på, hvor mange penge du skylder, hvor meget du skal betale, og hvor meget der bliver tilbage i slutningen af ​​måneden. Regnskabet syntes simpelt nok, men det bliver ved at blive skubbet til bagbrænderen.

.

Løsningen: Outsource den. Lej en revisor for at afbalancere dine bøger for et timebaseret gebyr, så du ikke behøver at. Det indebærer ikke nødvendigvis at ansætte en fuldtidsansat. Og hvad er mere, din revisor vil fortælle dig, når ting som cash flow bliver et alvorligt problem.

.

Problem 10: Service Dyr

.

Du forsøger at opretholde en rolig og ren atmosfære i din restaurant, men folk med påståede "service animals" ??. trot dem ind, skabe yderligere støj og ulykke â € "eller værre â €" midt i din spisestue. Juridisk skal du lade legitime service dyr i restauranten, men det ser ud til at være ude af hånden.

.

Løsningen: Bundlinje: Et uddannet servicedyr, der tilhører en legitimt handicappet person, vil ikke bjeje eller endda gøre sig bemærkelsesværdigt i en restaurantssituation. Hvis en hund gør det, er du godt i dine rettigheder for at bede om at forlade. Den person kan ikke komme tilbage, men resten af ​​låntagerne vil.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami.

.
.
April 17, 2018