Back to Question Center
0

Hvorfor din lille virksomhed har brug for en revisor

1 answers:
.
.
.
. gainer.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575734050000000" alt="Why your small business needs an accountant">

Revisorer er ikke superhærter. Ingen af ​​dem har fuld-body spandex kostume til at arbejde, og Marvel kommer ikke ud med en "1040Man" ??. film når som helst snart. Men i betragtning af mængden af ​​tid og penge, de sparer din lille virksomhed, kunne de være.

.

Selv når penge er stramt, er ansættelse af en revisor en smart investering. Værdien af ​​at have din økonomi i tråd, og dine skatter udføres ordentligt, vil næsten altid opveje omkostningerne. Og hvis du tvivlede på, hvorfor du måske har brug for en, så er alle de ting, de gør, både bedre og hurtigere end du kan.

.

Hvordan man ved, om din lille virksomhed har brug for en revisor

.

Svaret er typisk â € œalwaysâ €?. men hvis du har brug for nogle advarselsskilte til at slå dig i ansigtet, så er det, hvad du skal undersøge for at se, om du har brug for professionel hjælp.

.

For det første, hvis man ser på balancer, er som at læse arameisk for dig, har du sandsynligvis brug for en revisor. Regnskab og finansiering er ikke naturligt for alle, og hvis du er mere kreativ / operativ type end en taleperson, har du et professionelt håndtag dette er et must.

.

Selvom du er komfortabel med tal, skal du overveje, hvor meget tid du bruger på bøgerne, og hvor meget din tid er værd. Hvis du bruger to timer om dagen på balancer, skatter og lønninger, og det kan du bruge indtjeningsindtægter til din virksomhed, måske er en revisor en god ide.

.

Hvis du føler dig, at firmaet har stagneret, eller det ikke kan vokse, fordi du er bogført med økonomisk arbejde, skal du ansætte nogen til at gøre det. En revisor kan ikke dyrke din virksomhed for dig, men han kan frigøre dig for at fokusere på nye produkter og ekspansion.

.

Hvis du endnu ikke har behersket pengestrømme, har du absolut brug for en bogholder. Virksomheder, der har store indtægter, men lidt overskud, lækker helt klart penge et eller andet sted, og revisorer finder ud af det. Og det udenfor perspektiv er også nyttigt.

.

Hvad kan en revisor gøre for mig?

.

En revisor vil strømline alt, der er involveret i små virksomheder. Fra at hjælpe med din forretningsplan til at hjælpe med skatter til at præsentere for investorer, vil revisorer gøre alt, hvad du gør lettere og mere effektive. Bryde det ned, her er hvordan de hjælper dig gennem forskellige stadier af processen:

.

Kom i gang

.

Forretningsplanen - det store dokument, du satte sammen, før du gjorde noget andet - indeholder et afsnit om økonomi og finansiering. For kreative typer er dette et kedeligt, kedeligt segment, du ønsker, at du kunne betale en anden til at skrive. Men i modsætning til college semester papirer, kan du!. Revisorer kan stort set sætte dette afsnit sammen for dig, så længe de har den rigtige information. Og lad dig fokusere på sjove ting som produktudvikling og marketing.

.

De kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type virksomhed du skal starte. Hvis C-corp, S-corp og LLC lyder som Sesame Street sponsorer til dig, få hjælp fra en revisor. De vil også vise dig, hvordan du maksimerer overskuddet og beskytter dine aktiver, hvis din levebrød er afhængig af virksomhedens succes.

.

Under driften

.

Føler postbudets daglige besøg som en lavine med skarpe sner?. Har du nogensinde brugt sætningen â € œ at $ 50.000 check er i denne bunke et sted?  € ??. Du, ven, er officielt blevet overvældet af papirarbejde. Du er ikke den eneste lille virksomhed, der helt taber på, hvem der skylder dig penge og hvem du skylder, men det skal ikke være sådan. At sende fakturaer, checks og andre betalinger til en bogholder eller revisor hjælper dig med at organisere og reducere stresset i overvældende papirarbejde i processen. De kan også sikre, at du har medarbejdere og uafhængige entreprenører klassificeret korrekt, for at undgå eventuelle problemer fra IRS ned på linjen. På samme måde kan revisorer håndtere lønning, hvis du ikke allerede outsourcer den. De kan også sammensætte en overbevisende finansieringsoversigt, som du kan præsentere for dine långivere og / eller investorer, samt til potentielle nye investorer på linjen. Å

.

afgifter

.

Den mest oplagte fordel for at ansætte en revisor er deres hjælp med skatter. Selvom du har en rudimentær forståelse af skatkoden, ved du ikke så meget som din revisor. Hele deres job holder sig ajour med de seneste love og regler, og kan ikke kun sikre, at du er i overensstemmelse, de vil også maksimere dine fradrag.

.

Revisorer vil også hjælpe dig med at estimere dine kvartalsvise skattebetalinger og hjælpe dig med at undgå eventuelle straffe for underbetaling. De kan sortere dine W2'er og 1099'er, håndtere lønningsskat og instruere dig om, hvordan du betaler moms på passende vis. Og himlen forbyder, at du nogensinde ser ordet â € œauditâ € ??. I officielle IRS korrespondance kan de også hjælpe med det.

.

CPA eller Bogholder?

.

Når du har besluttet dig for at få lidt regnskabsmæssig hjælp, skal du beslutte, om du skal arbejde med en certificeret revisor eller en bogholder. CPA'er er bestyrelsescertificeret i din stat og har licens til at indgive skatter på dine vegne samt en række andre funktioner. De kan også køre dig $ 150- $ 400 i timen. Igen, hvis du tror, ​​at din tid er mere værd, så er det vejen at gå.

.

Boghandlere er lidt mindre alsidige i hvad de kan gøre og deres vidensbredde, men til daglig vedligeholdelse af gældsforpligtelser og tilgodehavender er de en meget billigere mulighed. Normalt koster de mellem $ 30- $ 50 i timen, og kan tage en stor klump ud af din arbejdsbyrde. Uanset hvilken indstilling du vælger, kan du altid forhandle et gebyr og ansætte pr. Projekt, hvis du tror, ​​du kun har brug for en i skatteperioden.

.

Uanset hvad din virksomhed er, er en revisor altid en god ide. De vil frigøre tid til dig, holde din økonomi i check, minimere dine chancer for en revision, og sørg for at du altid er skattekompatibel. Tegneserie ikoner theyâ € ™ re ikke, men kommer skat sæson theyâ € ™ ll helt sikkert gemme dagen.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
.
April 17, 2018