Back to Question Center
0

Infographic: Small Business Financing Solutions

1 answers:
.
.
.
- email juno. Small Business Financing Solutions Infographic

En af de største ting ved små virksomheder er, at ingen to er ens. Små virksomheder udgør et forskelligartet univers af unikke produkter og tjenester, driftsmodeller, mål og målsætninger. Selv â € œsmallâ € ??. i â € œsmall businessâ € ??. kan angive en bred vifte af størrelser med hensyn til årlig omsætning eller antal ansatte.

Men selv med alle deres forskelle har små virksomheder en ting til fælles, og det er en stor en:

Små virksomheder har brug for kapital.

På noget tidspunkt - eller mere sandsynligt, på mere end ét tidspunkt i konjunkturcyklus - de fleste, hvis ikke alle, små virksomheder vil have brug for kapital . Disse behov kan komme på alle måder, hvoraf nogle er gode muligheder, som at udvide, ombygge eller tilføje et varmt nyt produkt.

Men behovet for arbejdskapital kan også komme i form af hårde udfordringer: Et kritisk stykke udstyr brydes ned og skal udskiftes. Sæsonudsving i salget er skarpere end forventet, og pengestrømmen går langsommere. Eller når mor natur pakker et slag, skal du omgruppere og genåbne.

Når små virksomheder har brug for kapital, finder de også, at de har noget andet til fælles:

De fleste små virksomheder kan ikke få kapital fra traditionelle kilder.

Virkeligheden er at i de sidste par år "traditionelt"?. Kilder til kapital (som banker) har trukket tilbage på finansiering til små virksomheder. De fleste virksomheder - alt sammen men de fleste penge rige og godt collateralized - finder, at banker bare ikke er der, når de har brug for dem. Og selvom de siger, at de udlåner, er godkendelsesprocessen lang, finansieringen er langsom, og der er mange restriktioner. Men

Der er nye, ikke-traditionelle kilder til små virksomheder.

I dag finder små virksomheder i næsten alle former og størrelser nye, ikke-traditionelle kapitalkilder, der giver dem en nem ansøgningsproces, fleksibilitet og hurtig finansiering, normalt inden for fem arbejdsdage.

Erhverv Finansielle løsninger til undsætning.

Vi er en voksende kilde til kapital til små virksomheder i hele Amerika. Vi tror på små virksomheder som en integreret del af landets fremtid. Vi arbejder med hundredvis af virksomheder, først og fremmest at forstå deres mål, så at finde en kapitalløsning, der er den rigtige form, enten et småhandelslån eller købmandskvoteforskud . Og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre hele processen så hurtig og nem som muligt for dig.

Følgende infographic viser forskellene mellem de to finansieringsløsninger, vi tilbyder, og demonstrerer, hvordan du bestemmer hvilket produkt der er ideelt til din virksomhed:

.

Infographic: Small Business Financing Solutions

Å .

.
.
. Jose Terrier
.
.

Jose Terrier er Digital Marketing Director på BFS Capital. Han skriver om SEO, PPC, Social Media, Content Marketing og andre digitale marketing emner, der er relevante for små virksomheder. Opret forbindelse til Jose på Twitter og Google+ .

.
.

April 17, 2018