Back to Question Center
0

Nye Small Business Marketing Tools

1 answers:
.
.
- registrations are us edmonton.
. New Small Business Marketing Tools

Små virksomhedsejere har mere markedsføringsværktøjer til rådighed for dem end nogensinde før. Udfordringen er at afgøre, hvilke der giver mest mening for din virksomhed og hvilke der arbejder mest effektivt sammen.

Dette bør ikke være et "one og gjort "??. beslutning for de fleste små virksomheder. I stedet skal det være en løbende, åben proces, der tager højde for dine forretningsmæssige mål at identificere dine marketingværktøjer. nye værktøjer, der kommer op. â € œtried-og-trueâ € ??. redskaber, der skal tages op til fornyet overvejelse. og en nuværende forståelse af værktøjer, dine konkurrenter bruger. Markedsundersøgelse er et kritisk redskab for enhver virksomhed, men det er ofte en af ​​de største markedsføringsudfordringer , som små virksomhedsejere står overfor. Heldigvis er SBA ( sba. Gov ) kommet til undsætning. I sidste år introducerede det et nyt online markedsundersøgelsesværktøj til små virksomheder kaldet SizeUp. Hvis tid og penge tidligere var hindringerne for markedsundersøgelser for små virksomheder, siger SBA, at de nu er fjernet: Små virksomhedsejere har brug for meget lidt tid til at få adgang til tjenesten, som er GRATIS.

Web-baseret SizeUp giver meget specifikke data om stort set alle brancher og geografiske områder i landet, herunder indtægter, lønninger, sygesikringsomkostninger, leverandørsteder og meget mere. Tænk på, hvordan denne form for information kan påvirke dine beslutninger som en lille virksomhedsejer - ting som din prisfastsættelse, marketing tilgang, selv de fordele du tilbyder medarbejdere. Endelig kan du få et klart billede af, hvordan din små virksomhed stabler op på markedet, noget der historisk set har været svært, om ikke umuligt.

Nyt markedsføringsværktøjer til små virksomheder er gode, men nogle gange kan gamle favoritter være â € œnewâ € ??. en gang til. Tag for eksempel nyhedsbreve. Iværksætter Dave Dee gør et overbevisende argument for den ofte ubesværede magt nyhedsbreve til små virksomheder. Nøglen er at skabe noget nyt indhold og derefter vide, hvordan man "recycle"?. og repurpose det til flere din virkning mange gange over. Faktisk viser Dee fem gode måder at gøre dette på, herunder ranking højere på Google;. øge dit abonnement. få en industriel godkendelse;. få gratis reklame;. og skrive en bog.

Når du kigger rundt, er der markedsføringsideer overalt. Nogle gange er det nemt at afvise dem som "allerede taget". â € ??. Men den virkelige historie her er, at en god ide kan reinkarneres igen og igen med et nyt twist eller tilpasning. Det er derfor vi virkelig kan lide 124 Ikke-så-Boring Marketing Idéer til Small Business fra virkelig smart bloggere, en samling der dukkede op på valpak. com. Det indeholder fantastiske ideer fra bloggere over hele nettet på alt fra strategi til praktiske tips, der kan implementeres i et blunk.

Der er inspiration, mad til tanker og â € œhow-toâ € ??. information i massevis. Og oplysningerne er nemme at få adgang til og fordøje, stort set fordi det er organiseret af de 3M's marketing: marked, besked og medium. Forfatterne foreslår, at du tager en kop kaffe, sparker tilbage og tager dig tid til at nyde et bredt spektrum af tankevækkende oplysninger. Fra â € œahaâ € ??. strategier til â € œkick-in-the-pantsâ € ??. virkelighedskontrol til virkelige eksempler, der er virkelig noget her for enhver lille virksomhed.

Â

Billede med tilladelse til  jannoon028 / FreeDigitalPhotos. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
.
April 17, 2018