Back to Question Center
0

Small Business Tax fejl og hvordan man undgår dem

1 answers:
.
.
.
. sale temperature.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732760000000" alt="Small Business Tax Mistakes">

IRS er ikke kendt for sin sans for humor.

.

Selvfølgelig kan du dukke op ved en revision og prøve og knuse en vittighed om nogle ting â € œslipping gennem revnerne. â € ??. Men ingen lader ikke selv den revisor, når han tager en fin stor check hjem til regeringen.

.

Så det er bedst at undgå denne situation, selvfølgelig.

.

Bare fordi du driver en succesfuld virksomhed, betyder det ikke, at du ved, hvordan du navigerer i verden af ​​ erhvervsbeskatning . Og selvom du ansætter en professionel, hvis du har lavet en række fejl i løbet af året, så kan de kun hjælpe dig så meget. Her er ni af de mest almindelige små virksomheder skattefejl, og hvordan du kan undgå dem.

.

Ikke adskille personlige og erhvervskonti

.

Ifølge Inc. com, 45% af revisorer citerede ikke adskille personlige og erhvervskunder som den mest almindelige fejl, små virksomhedsejere gør. Selv i en lille virksomhed, hvor du tager en lille smule fra din personlige konto og en lille smule fra en virksomheds konto, får du en scrambling i slutningen af ​​året for at finde ud af, hvor meget penge du lægger på hver konto. Og i den uheldige hændelse bliver din virksomhed revideret af IRS , vil du finde det næsten umuligt at bevise dine numre. Så oprette konti, måske endda med forskellige institutioner, og bland aldrig de to.

.

Realizing Youâ € ™ ve fået mange flere skatter forbi IRS

.

Så du troede, at stor stor kvartalsbetaling du lavede til onkel Sam var slutningen på din skatteregning?. HA!. Åh nej, der er selvfølgelig statslige og lokale skatter at overveje, såvel som lønningsskat, selvstændig skat, punktafgift, ejendomsskat og moms. Ja, du skal betale moms, når du sælger noget, selvom hvad det? Noget?. er vil variere fra stat til stat. Du kan finde dig selv at udfylde op til 30 selvangivelser om året. Så at ansætte en professionel kan spare dig lidt besvær.

.

Klassificere dine arbejdere forkert

.

At klassificere dine arbejdere som entreprenører er fristende, da det medfører belastningen af ​​lønsumskatten klart fra dine skuldre og skifter det til deres. Men kalder alle en â € œcontractorâ € ??. betyder meget mere end ikke at have dem på en officiel lønningsliste. Hvis du har folk, der bruger dit kontor til at gøre arbejde, og du styrer, når de kommer ind, og når deres arbejde skyldes, godt, hvis det går som en andebryst .. IRS vil se dette og vurdere nogle ret seriøse bøder. hvis de tror du har klassificeret nogen forkert. Så hvis du forsøger at betale folk som entreprenører, skal du sørge for at du behandler dem på den måde.

.

betaler ikke selvstændig beskatning

.

Bare fordi du betaler lønningsafgifter for dine medarbejdere, betyder det ikke, at du er fritaget for selvstændig skat for dig selv. Typisk, hvis du laver mere end 400 dollar om året fra din virksomhed, skal du betale skat på det.

.

Gør ikke kvartalsskattebetalinger

.

Du tror, ​​at IRS har sendt dig disse betalingskuponer til at være nyttige?. Nej, at pengene faktisk skyldes dem på den dato, de så venligt udskrives på din skatteopgørelse. Bare at lægge pengene til side for at betale i slutningen af ​​året, er det ikke til at skære det, du skal lave de kvartalsvise betalinger, uanset om du vil eller ej. Hvis du undlader at gøre det, vil du ikke lande dig i fængsel, men det vil medføre interesse og straffe, hvilket er et stort spild af penge.

.

tænker du kan du beskatter dig selv

.

Så måske har du lidt rudimentær træning i skatter og tror du kan spare dig selv et par hundrede dollars ved at gøre det selv. Det er lidt som at tage en snedkerklasse på den lokale rec center og forsøger at ombygge dit hus. Tænk på at ansætte en revisor som en del af bekostning af at betale skat. Selvom det vil helt sikkert spare dig penge i det lange løb.

.

Gør din egen lønning

.

Ud over de andre 900 ting, du skal gøre hver dag som en lille virksomhedsejer, tilføjer lønningslisten et specielt komplikationslag, der både er massivt tidskrævende og har stort potentiale for katastrofe. Sikker på, dine medarbejdere vil ikke være glade, hvis du rydder op, og de bliver ikke betalt i tide, men rydder op på skatterne, og du ser på en endnu mere ulykkelig IRS. Selvom du startede en LLC for at beskytte din erstatningsansvar, hvis du rapporterer lønningsafgifter forkert, kan firmaets medarbejdere stadig holdes ansvarlige. Så sørg for altid, altid ansætte en HR-professionel eller outsource din lønningsliste .

.

tager for få fradrag på dine skatter

.

Den første ting at vide her er, at du kan fratrække de udgifter, du har pådraget, før du faktisk åbnede dine døre. Så disse opstartsomkostninger er helt fradragsberettigede. Derudover er ting som vedligeholdelse af tøj, biludgifter, måltider og dele af forretningsrejsekostnader også fradragsberettigede. Vi kan ikke komme ind på hele listen her, men hvis du arbejder med en professionel, kan han eller hun gå dig igennem alt. Bare sørg for ikke at overdrive det, eller du kan rejse røde flag med IRS.

.

undlader at holde en skat log

.

Ja, det er kedeligt at trække din telefon ud og indtaste din forretningslunch i din udgiftssporingsapp. Og ja, du vil nok glemme at gøre det en og et stykke tid. Men hvis du nogensinde skal revideres om dine udgifter, og du har en håndgribelig (eller i det mindste synlig) logbog over alt, hvad du har købt, vil du lukke din revisor hurtigt op. Og kan du virkelig sætte en pris på en-upping IRS?. Nej nej det kan du ikke.

.

Dette er selvfølgelig ikke en udtømmende liste, og det er kun beregnet som en retningslinje. Selv om disse er nogle af de mest almindelige skattefejl, som små virksomheder gør, er der mange andre potentielle faldgruber, der skal undgås, når du indgiver dine virksomhedsafgifter. Det bedste råd, vi kan give dig, er at sikre, at du ansætter en skattefaglig og baserer dine virksomheds skatteregler på deres anbefalinger.

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
.
April 17, 2018