Back to Question Center
0

Første kvartalschecknøgle til årslang forretningsmæssig succes

1 answers:
.
.
.
. cue prompter.4625,0.5225&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725980000000" alt="Assessing First Quarter Performance">

Vent et minut â € "werenâ € ™ t du bare puste et stort suk af lettelse efter heldig travle gennem ferien?. Det var måneder siden!. Nu er det april, og hele første kvartal af året er bag dig.

Så hvordan gør du det?. Endnu vigtigere, har du specifikke måder at evaluere første kvartal på, så du ved, om du er på sporet, og du kan også foretage justeringer, mens der stadig er tre kvartaler tilbage i året?

Small Business Consultant Brian Moran. foreslår fem spørgsmål til at spørge for at holde din virksomhed på rette spor:

.
  • Hvad er dine strategiske mål?. (Specifikke målelige mål for din virksomhed som indtægter eller nye konti) Â
  • .
  • Hvad er din driftsplan?. (Hvordan skal du nå dine mål - og hvis du ikke er på sporet nu, hvordan skal du tilpasse din plan) Â
  • .
  • Hvad er din backup plan?. (Bump i vejen nu, forhindringer senere, så bedst at håndtere dem nu) Â
  • .
  • Hvem kan hjælpe?. (Udnyt enhver og alle ressourcer lined up, som træner, advokater, leverandører) Â
  • .
  • Hvornår er dit næste månedlige møde?. (Forudsat at du har et hold - månedlige møder er en god måde at holde alle på rette spor i realtid)
  • .

Moran advarer mod et â € œbetter held næste årâ € ??. holdning, at nogle små virksomhedsejere tager, når de finder, at de er ude af sporet. Vent ikke: Tag tyren ved hornene lige nu, mens der er tid til at foretage ændringer.

Skrivning på digitalbloggers. com, forretningsrådgiver Patricia Goodman siger , at en fuldstændig første kvartals forretningskontrol ikke kun er mulig, men også ret let. Goodman siger, at selvom du ved, at du har arbejdet hårdt i de sidste 90 dage, er det vigtigt at sætte pause og afgøre svar på følgende:

.
  • Skal vi nå vores mål for første kvartal? Â
  • .
  • Selv om vi gjorde det, giver det mening at fortsætte som planlagt? .
  • ELLER â € "skal vi lave ændringer i planen, inden vi fortsætter? .

Start med at gennemgå dine plandokumenter, og sammenlign â € œprojected 3/31 / 13â € ??. med "faktisk 3/31/13. â € ??. Sørg for at se på både indtægter og udgifter, og følg derefter grunden til dine resultater. Selv overfladisk gode resultater, siger Goodman, kræver et dybere udseende.

Det er vigtigt at foretage en separat analyse af omsætning og omkostninger. Når du ser på indtægter, bestemmer du ting som omregninger på nettet (besøgende, der fører til salg) og det gennemsnitlige salg pr. Køber?. Hvor har du særlig succes?. Hvor falder du kort?. For eksempel, hvis salget sænker, kan det være dit tilbud?. Din markedsføring og reklame ?. En kombination af faktorer?. Kan du nemt lave finjustering, mens du holder andre faktorer konstant?. På denne måde vil du være bedre i stand til at foretage en mere realistisk sammenligning i tilgange.

Gennemgang af udgifter er lidt lettere, hvis du har haft gode registreringer. Det indlysende spørgsmål: Hvordan sammenligner dine faktiske udgifter med de forventede udgiftsniveauer?. Og ud over totalerne, er dine udgifter i specifikke kategorier i overensstemmelse med hvad du planlagde?. Hvor er der afvigelser, ved du præcis hvorfor?. Kan du tage hensyn til udgifter, der var virkelig uventede (og nødvendige) i forhold til dem, der måske er blevet overset i planlægningen?

Forpligt dig til kvartalsvis check-up, og du er langt mere tilbøjelig til at få et bedre år. Regelmæssige check-ups vil også gøre dig til en bedre planlægger, hvilket betyder, at din "projekterede". og "aktual". Resultaterne vil i stigende grad være tættere på hinanden. net .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
.
April 17, 2018