Back to Question Center
0

VIDEO: Sundere små virksomheder låntagere på horisonten i 2013

1 answers:
.
.
- piduriketaste vahetus.
.

Senere sidste måned havde BFS 'administrerende direktør og CEO Marc Glazer mulighed for at sætte sig ned med The Coleman Report for at tale om en sundere og mere optimistisk Main Street. Coleman Rapporten giver webinars til små virksomheder bankfolk og er vært for flere niche arrangementer i finansbranchen. De udsteder to daglige e-mails til over 23.000 små virksomheder udlån fagfolk.


Kilde: http: // www. colemanreport. com / sundere-small-business-borrowers-set-in-2013 /

Ser tilbage i løbet af det sidste årti eller deromkring, er det nemt at glemme de utallige ændringer i branchen. , små virksomheder og landet har været igennem, da Marc oprindeligt forvandlede en small business portal, 4SmallBusiness. com , til et specialitetsfinansfirma, BFS Capital . Selvom han i 2008 gjorde det store engagement i alvorligt voksende BFS Capital, kunne han aldrig have forudset de mange begivenheder "økonomisk og ellers", der ville få så stor indflydelse på vores kunder og . ) Small Business Landscape over hele USA For ikke at nævne, hvordan unik BFS Capital ville blive placeret for at hjælpe mange af dem med kapitalløsninger , når de havde brug for dem mest.

I de sidste par år har vi begyndt at se, at små virksomheder rent faktisk søger at tage penge primært til vækst. Faktisk har 60% af de undersøgte småbedriftsejere haft vanskeligheder med at få lån fra traditionelle långivere til vækstbehov, så mange er tvunget til at søge alternative finansieringsløsninger.

Men hvad med vores forretningskunderes sundhed og kvaliteten af ​​de tilbud, vi kan klare med dem?. Den gode nyhed er, at vores (BFS Capital) standard satser er faldet en smule. Marc mener, at det er en kombination af de makroøkonomiske forhold omkring USA, men at det drejer sig om at finansiere højere kvalitet, større virksomheder, der fra vores perspektiv er bare mere stabile. Og hvor passer Business Financial Services i stjernebilledet for små virksomheder finansiering, både "traditionelle" ??. og â € œalternativ? â € ??. Og har BFS et "typisk"?. klient?
Selvom vi med vores kortsigtede indtjeningsbaserede forretningslån og købmandsforretninger har vi kapacitet til at finansiere . med så lidt som $ 5.000 til så meget som $ 1 million, er der nogle steder på kontinuumet, hvor vores tilbud er klynge. Vores â € œsweet spotâ € ??. for deal størrelse er i $ 25.000 til $ 75.000 rækkevidde. Hvad angår forretningssektoren - restauranter, udgør detailhandlere og service størstedelen af ​​vores forretning. Men med fremkomsten af ​​vores små virksomhedslån for et par år siden, er vi nu åbne for fremstilling, distribution og så videre.

Hvad med tilbagebetaling?. For det meste foretager vores kunder typisk daglige automatiske betalinger. Hvis en virksomhedsejer bruger vores købmandspremieprodukt, er tilbagebetaling en fast procentdel af deres daglige kreditkortsalg. Hvis en virksomhed udnytter vores låneprodukt, er tilbagebetaling et fast beløb, men det kan også være ugentligt.

Vores produkter hjælper små virksomhedsejere med ethvert forretningsbehov, fra tidssensitive vækstmuligheder til nødsituationer, der kræver hurtig adgang til driftskapital. Vi er virkelig mestere i små virksomheder og er dedikeret til at hjælpe dem med at lykkes.

For mere information om små virksomhedslån og købmandsfremskridt eller for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning, kontakt os i dag. Ring til 1-866-905-4334 eller udfyld vores ansøgningsskema på side og en repræsentant kontakter dig straks. Med over 13 års erfaring hos store finansielle institutioner, herunder JP Morgan Chase, Capital One og Bank One, forstår Alison hverdagens behov for små virksomhedsejere og den vigtige rolle, som finansieringen spiller for at udvikle en virksomhed. Hendes indhold fokuserer på marketing strategier og ressourcer til små virksomheder samt tips om, hvordan man sikrer finansiering for enhver virksomhed bekostning. Opret forbindelse med Alison on LinkedIn og Google+ .

.
.
April 17, 2018