Back to Question Center
0

Små forretningslån til kvinder: Hvad du behøver at vide

1 answers:
.
.
.
. clases de fotografia profesional.jpg?center=0.4625,0.44833333333333331&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733370000000" alt="Small Business Loans Women What Need Know">

For 9. 1 million amerikanske kvinder er deres store drøm at vokse deres små virksomheder.

.

For at gøre denne drøm til virkelighed tager det hårdt arbejde, initiativ, udholdenhed og mange andre vigtige træk. Og ofte tager det noget andet - finansiering. Å

.

Mens de fleste små virksomheder står over for udfordringer med finansiering, har de kvindelige ejede virksomheder haft en særlig vanskelig tid, selvom kvindeejede firmaer voksede på 1,5 gange det nationale gennemsnit i de syv år. gennem 2014, ifølge en rapport fra American Express Open.

.

Siden hypoteksmeltningen er bankfinansiering for kvindelige ejede små virksomheder faldet dramatisk, ifølge California Reinvestment Coalition. Â Men nye finansieringsmuligheder er nu tilgængelige for små virksomheder.

.

For at forbedre oddsene for at finde den bedste løsning til din virksomhed, prøv følgende tips:

.

Gør din forskning

.

Mens praktisk taget alle, du møder, vil tilbyde deres råd, er det langt bedre, hvis du har en klar forståelse af, hvad der er tilgængeligt. Du ved mere end nogen anden om, hvad din virksomhed har brug for. Du kan gå glip af den bedste type lån, hvis du ikke forstår dine valg. Se på nuværende tidspunkt i en bred vifte af finansielle virksomheder ud over den mest oplagte â € "din lokale bank. Â Du kan være bedre med en alternativ långiver, der kan tilbyde fleksible muligheder, der fungerer for din unikke forretning. Å

.

For informationer, der er specifikke for kvindeejede virksomheder , repræsenterer U. S. Small Business Association's Women's Business Centers et nationalt netværk af næsten 100 uddannelsescentre i hele USA og dets territorier. Disse centre har omfattende information om de mange former for tilgængelig finansiering.

.

En anden stor ressource for at få en indledende forståelse er National Association of Women Business Owners , som har kapitler over hele USA med en bred vifte af ressourcer til kvindeejede virksomhedsejere, herunder publikationer og programmer for finansiering.

.

Forberedt

.

Du skal have din dokumentation klar før du ansøger hos en långiver. Det kan omfatte finansielle og kontoudtog for dine virksomheder og personlige konti, indkomstskatter og andre vigtige oplysninger. Husk også, at dokumentationskravene varierer afhængigt af lånebeløbet og långiveren.

.

Selv om traditionelle finansieringsinstitutter ofte har brug for tre års finanser, har alternative långivere generelt ikke brug for så meget papirarbejde, da du typisk har brug for tre måneders kontoudtog og kreditkort salgskort til en forhåndsgodkendelse. Det er fordi alternative långivere leverer kapital til en meget kortere periode (måneder) end din lokale bank (år) og sandsynligvis vil arbejde sammen med virksomheder i tidligere udviklingsfaser, 1 år + vs. 5 år +.

.

Du bør også overveje, at mens banker ofte undgår sektorer, som de anser for risikable - som restauranter - Alternative långivere, som f.eks. BFS Capital, er langt mere åbne for at arbejde sammen med. forskellige typer virksomheder . Å

.

Hvis du ansøger om større pengeinstitutter, skal du sandsynligvis have sikkerhedsstillelse for at sikre dit lån, du bliver nødt til at udfylde en masse papirarbejde og kan ende med at vente måneder til en beslutning. Med alternative finansieringsselskaber vil din rente være højere, men de hoops, du skal springe igennem, vil være langt mindre, herunder papirarbejde og adgang til kapital i så lidt som 48 timer i modsætning til tre måneder hos en finansiel institution.

.

Begræns indstillingerne

.

Når du har identificeret den type lån, der bedst passer til dine forretningsbehov, kan du vælge, hvem du vil arbejde med. Hvad du ikke ønsker at gøre, er at finde anvendelse på en række forskellige steder, fordi din virksomheds kredit rapport bliver trukket hver gang du indsender en ansøgning, og det er senere reflekteret i din kredit historie og score.

.

Å

.

RESOURCES

.
  • SBA har en række programmer rettet mod kvinder ejet virksomhed og er en stor ressource for at lære om finansiering af information.
  • .
  • National Association of Women Business Owners er en af ​​de bedste organisationer til at få information til kvinder ejede virksomheder på ethvert tidspunkt.
  • .
  • Business News Daily har en primer på forskellige typer af smålån til at hjælpe dig med at komme i gang med din forskning.
  • .
.
.
. Robin Quintero
.
.

Robin er som vicepræsident for forsikringsgaranti ansvarlig for den igangværende udvikling og implementering af kreditpolitikker og procedurer i forbindelse med ydelse af kredit til virksomheder. Med 20+ års erfaring i den finansielle servicesektor kender Robin virksomheden fra långiverperspektivet, men også fra den lille virksomhedsejeres synspunkt, da hun også er medejer af flere små virksomheder.

.
.
April 25, 2018