Back to Question Center
0

Ingen to måder om det: Integrerende Mobile er en spilskifter

1 answers:
.
.
- oculos de sol ray ban.
. Integrating Mobile Business Game Changer

Smartphones og tabletter fjernede os fra stationære computere, tv'er og endda vores huse, hvilket gør os mobil på måder, som vi ikke forestillede os for nogle få korte år siden. Mobil er en integreret del af vores daglige liv. Også for virksomheder bliver mobil en større og større aftale. Faktisk en gæstpost på Atlanterhavet siger, at mobil computing er en reel game-switch for virksomheder.

Gæsteskriver Ed Brill, Mobile Enterprise Marketing Director for IBM, skriver, at virksomheder i forkant med at anvende mobilteknologi ved, at det er mere end en effektiv måde at forbinde med kunderne på. Smartphones og tabletter kører medarbejderproduktivitet, opdager fantastiske insigter og gnister nye forretningsmodeller og tjenester, ifølge en IBM-undersøgelse. Mobile ledere fandt det, bruger mobil til fundamentalt at ændre den måde, de gør forretninger på. De bruger mobil for at gøre det lettere for medarbejderne at være mobile og reagere hurtigt på kunderne. Og de har lært at analysere mobile data, så deres mobilinitiativer betaler sig.

Smartphone abonnenter (til 1,5 milliarder kroner!) Betyder mobil mulighed for virksomheder af alle størrelser. Brill foreslår et par skridt for at sikre, at du udnytter dem til at komme videre:

.
  • Udvikle en strategi . På samme tid som i de tidlige dage af internettet tager mange en hit eller miss tilgang til mobil. Dette resulterer i projekter og teknologi, der ikke er forbundet. Start i begyndelsen og udvikle en omfattende strategi fra bunden.
  • .
  • Fokus på kunden . Spørg altid det grundlæggende spørgsmål: Hvordan kan vi bruge mobilitet og smarte enheder til at forbedre vores drift og i sidste ende kundeservice?
  • .
  • Byg et fundament og bygg videre på det . Sørg for at du mestrer fundamentet: Integration, design, sikkerhed og analyse. Og, siger Brill, vær ikke bange for at tænke stort.
  • .


Mobile tilbyder stort set ubegrænset mulighed for alle virksomheder. Men Small Business Computing stiller spørgsmålet: "Hvad betyder mobil virkelig for små virksomheder?". Bidragyder Jill Billhorn siger, at mens mobile enheder ændrer måden små virksomheder opererer på positive måder, kan det være særlig udfordrende for dem at styre integrationen af ​​disse enheder.

Billhorn citerer forskning, hvor 94 procent af brugere af småbrugere af mobilenheder var enige om, at mobilteknologi gør dem mere effektive, og over to tredjedele af dem sagde, at deres virksomheder ville miste konkurrencedygtige områder uden dem. Men ligesom deres større modparter mangler små virksomheder ofte en sammenhængende mobil strategi - især når det gælder mobilitet for medarbejdere, som nu er kritisk for små virksomheder.

Billhorn siger, hvad små virksomheder har brug for, er en MDM (mobile device management) strategi, der vil forenkle implementeringen, styringen og integrationen af ​​alle mobilteknologier. Der er selvfølgelig enhederne, men mange andre valg som bærere, indholdshåndtering og løbende support til brugere og applikationer. Det er sikkert fornuftigt for de fleste små virksomheder at overveje infrastruktur og mobilitetsproblemer samlet: Netværk, opbevaring, databehandling og sikkerhed. Mobil vedtagelse og ledelse involverer fem kritiske komponenter:

.
  • Plan
  • .
  • Aktiver
  • .
  • Protect
  • .
  • support
  • .
  • Empower
  • .


Hvis du bare får dine arme rundt i mobilen til din virksomhed, er et af de første steder at gøre farten mobil integration. Hvis du har din hjemmeside optimeret til mobil og i tip-top form, øges chancerne for, at når de besøger dit websted, vil de blive ved at købe. Dette er en stor påmindelse for alle små virksomheder i ferie shopping sæsonen!. Det er den perfekte tid til at tage en pause og gennemgå dit siteâ € ™ s design, navigation og checkout proces for at sikre, at dine kunder har den bedste mobile oplevelse, og du får salget.

.

Billede med tilladelse til Chaiwat / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital er en direkte finansieringskilde og en førende leverandør af finansieringsløsninger. BFS Capital blev grundlagt i 2002 og giver driftskapital til ejere af små og mellemstore virksomheder i alle 50 stater. Udover finansiering søger BFS Capital at arbejde sammen med virksomhedsejere ved at give tips og ressourcer til at hjælpe deres virksomheder med at lykkes. Hos BFS Capital er vi stolte af at være et akkrediteret BBB-firma med en A + rating. Følg os på Google+ , Facebook og Twitter ! .

.
.
April 25, 2018