Back to Question Center
0

EMV: 411 for dig og din lille biz

1 answers:
.
.
.
- best tank with pre built coils. EMV Compliance Small Business

Forhåbentlig er dette på din lille virksomhed radar - lidt mere end en måned siden var der et skifte i USAs kreditkort bedrageri ansvar. Fra 1. oktober 2015 er ansvaret for kort-nuværende bedrageri skiftet fra finansielle institutioner til hvem mellem institutionerne og sælgeren (dig) mindre EMV-kompatibel.

Hartfords 2015 Small Business Success Study fandt for nylig, at 50% af handlende ikke var opmærksomme på den 1. Oktober sidste frist for skiftet ansvar. 80% af de små virksomhedsejere sagde også, at de for øjeblikket ikke accepterer EMV-kort.

OK, så hvad er EMV-overholdelse?. Nå, vi er glad for, at du hypotetisk spurgte. Vi skal give dig svarene både du og dine medarbejdere har brug for, da de vedrører dette emne. Vi er overhovedet ledt i feriehandelssæsonen!

EMV-overholdelse henviser til EMV - Europay, MasterCard, Visa-kort, de nye chip-indeholdende kreditkort, der for øjeblikket udstedes af pengeinstitutter. I stedet for de gamle magnetiske stripkort - der transporterede brugerdata, der nemt kunne stjæles - producerer EMV-teknologien transaktionsspecifikke data, der stort set er umulige at duplikere. Denne teknologi er blevet brugt i Europa for at bekæmpe svig i et stykke tid nu.

I modsætning til magnetiske stripe kort oprettes kortchip hver gang et EMV-kort anvendes til betaling, en unik transaktionskode, som ikke kan bruges igen i henhold til kreditkort. com .

Kortene er ret enkle at bruge;. de er â € œdippedâ € ??. eller indsættes i en kortlæser snarere end den gamle swiping-metode. Kort tilbyder imidlertid begge muligheder - EMV-chips og magnetiske svejsestrimler. Du har måske set kort-dippere allerede på Target eller Costco, da de allerede har lavet kontakten. Så ja, en stor del af at blive i overensstemmelse vil kræve køb af nyt udstyr.

EMV-udstyr vil køre dig $ 150- $ 500 i gennemsnit pr. Maskine, selv om rabatter er tilgængelige via betalingsforarbejdningsvirksomheder, hvis du underskriver en kontrakt. Og købmænd, der bruger mobilbetalingslæsere, kan få Squareâ € ™ s EMV-enheder til $ 49.

Er det en stor udgift af tid og penge?. Ikke rigtig. Og det er ingenting i forhold til bekostningen, når savnede kriminelle regner med, at du stadig ikke bruger EMV.

For øjeblikket kan EMV-kort også swiped, så det er ikke som dine kunder med EMV vil ikke kunne handle med dig. Ifølge Strawhecker Group vil 44% af amerikanske kortindehavere have EMV-kort inden udgangen af ​​dette år. Det tal forventes at nå 100% inden 2018.

Kortet vil kræve signaturer for nu. Da teknologien bliver mere udbredt, vil der blive introduceret dip-and-PIN-systemer, samt tappable kort til nærfeltkommunikation, der vil ændre sig.

Selvom det kan virke en besvær, er EMV-overholdelse afgørende for din lille virksomhed. Og hvis konverteringsomkostningerne holder din virksomhed tilbage, kan BFS Capital hjælpe dig med et small business lån for at få det gjort, før det er for sent.

Som mestere i små virksomheder tror BFS Capital på dig. Vi er her for at styrke din forretning med den kapital, du skal vokse. Vi tilbyder f lexible finansieringsløsninger . .

.
.
.

Matt Meltzer er professor i erhvervskommunikation ved University of Miami. Han er veteran fra De Forenede Stater Marine Corps og har en bachelorgrad i Business Administration fra UM, samt en Masters of Mass Communication fra University of Florida.

.
.
April 25, 2018