Back to Question Center
0

Sådan finansierer du en virksomhed, når du har personlig gæld

1 answers:
.
.
.
. Finance Business Personal Debt

Næsten alle har gæld på et eller andet tidspunkt i deres liv - autoremont tartu. For nogle mennesker overgår det sin velkommen. Når du er træt af at arbejde for manden og klar til at få dig og din familie ud af hullet, kan du se på at starte din egen virksomhed. Men hvor vil du finde penge til at finansiere en virksomhed, når du allerede har så meget gæld? .

Selv om landet gør et langsigtet opsving fra de finansielle fejl i 2008, kan store banker være tøvende med at tilbyde store kreditlinjer, eller det kan kræve, at små virksomhedsejere betaler hele saldoen fuldt ud hver måned. Små virksomheder har brug for adgang til alle former for penge, der er til rådighed for dem. Her er nogle finansieringsmuligheder:

.
  • Kortfristede kontantlån - Disse erhvervslån kan udtages af småfirmaer , der har behov for vækst og udvikling. Som personlige gældslængder er disse lån designet til kortere vilkår og kan bruges til eventuelle forretningsomkostninger. Fordelene ved at bruge kortsigtede erhvervslån er, at de er lette at starte og kræver meget lidt papirarbejde. Underwriting og godkendelsesprocessen giver hurtige svar, der fremskynder fordelingen af ​​midler. Â
  • .
  • Købmandsforventninger - Handelskøbsforskudd er en type fordringer, der finansieres, hvor et engangsbeløb fastsættes af en virksomheds debit. og kreditkortprocesser, gives til finansieringsomkostninger af enhver art. Der er nogle fordele ved at bruge denne type finansiering: fordi långiveren indsamler penge baseret på en procentdel af det månedlige salg, kan langsomme måneder sænke betalingsbeløbet. Â
  • .
  • Individuel pensionskonto (IRA) - Det er muligt for små virksomhedsejere at skifte pensionsopsparing til driftskapital ved at investere en eller flere. deres IRA'er i deres virksomhed. Ud over et gebyr vil denne metode ikke medføre rentebetalinger eller gæld. Det er dog en meget modig bevægelse af enhver virksomhedsejer at nedbryde deres egen sikkerhed for deres fremtid. Skulle virksomheden miste de investerede penge, er der ingen tilbagevenden. Â
  • .
  • Kreditlinjer â € "Der er mange variabler, der har betydning for kreditpoints, så det er ikke nødvendigvis ensbetydende med. have en lav en. Med en høj personlig kredit score - generelt over 700 - kan små virksomhedsejere være i stand til at sikre kreditlinjer, selvom deres forretning taber flere penge, end det genererer.
  • .
.

Medmindre du er født i penge eller bare rigtig god til at investere, har du brug for kredit til at bygge en virksomhed. Udenfor finansiering er aldrig en luksus;. det er en nødvendighed. Men i modsætning til at blive født i penge, kan du ikke blive født til at have en god kredit score. Mange små virksomhedsejere kæmper med kredit. Itâ € ™ sa Catch-22: Du har brug for historie med pålidelig kreditlån for at få et lån eller en kreditkreds, men du skal få et lån eller en kreditkort for at bevise, at du rent faktisk er. en pålidelig låntager.

Selv de mindste låne- og tilbagebetalingslinjer kan hjælpe med at opbygge din kreditprofil. Som virksomhedsejer skal du tale med dine leverandører og leverandører. Selv om du er i stand til at betale dem op foran for deres produkter og tjenester, skal du udarbejde en aftale, der giver dig mulighed for at betale dem over tid. Spørg om de ville rapportere dine betalinger og konsistens til de tre største kreditbureauer - Experian, Equifax og TransUnion. Dette kan hjælpe med at opbygge kredithistorik. Bare sørg for aldrig at glemme dine betalinger og betal altid til tiden.

Åbning af et erhvervskreditkort kan også vise sig pålidelig udlåns historie, så længe betalingerne foretages til tiden, og den anbefalede 30 procent af kreditgrænsen er ikke nået. Â

Som kredit historie bygger, er du mere tilbøjelige til at blive ydet større lån for at hjælpe med at vokse din virksomhed. Personlig gæld behøver ikke at afskrække dig fra at opbygge et imperium. Arbejd om det i et stykke tid, og snart nok vil din virksomhed tage sig af det for dig.

Ring til os i dag, og vi vil guide dig hen imod den økonomiske løsning, der passer bedst til din virksomhed.

.
.
. Cecillia Barr
.
.

Cecillia Barr har en bachelor of science i business administration grad i markedsføring fra University of Central Florida. Hun er kendt for at dække personlige og forretningsmæssige finansierings- og gældsløsninger. Opret forbindelse med Cecillia på Twitter .

.
.
April 25, 2018